Åsa: Jag brukar köra på frihand i matberedaren efter följande: Basilika, en rejäl näve Vitlök, en klyfta Olja, till en gegga Parmesanost, efter tycke och smak Pinjenötter eller Valnötter, en påse pinjenötter eller en näve valnötter. Geggan ska inte köras till en soppa utan det ska vara lite bitar/tugg. Man kan ha det i en sluten burk i kylskåpet länge. När det växer mossa på kan man slänga men det hinner det aldrig här. mvh R
Vad trevligt att du kollar min blogg. Du får väldigt gärna kommentera mina bilder, både ris och ros är välkommet. Eller så kanske du bara vill säga hej och vädra en åsikt. Jag blir glad vilket som.
Gillar inte att tala om mig själv men betr. fotointresset så har det funnits i många år. Lägger mycket tid på redigering och stor vikt på känslan i bilden.
3 kommentarer:
Snygg bild! Men så undrar jag...har du nåt bra recept?
Åsa.
Åsa: Jag brukar köra på frihand i matberedaren efter följande:
Basilika, en rejäl näve
Vitlök, en klyfta
Olja, till en gegga
Parmesanost, efter tycke och smak
Pinjenötter eller Valnötter, en påse pinjenötter eller en näve valnötter.
Geggan ska inte köras till en soppa utan det ska vara lite bitar/tugg.
Man kan ha det i en sluten burk i kylskåpet länge. När det växer mossa på kan man slänga men det hinner det aldrig här.
mvh R
Tack! Va kul, det ska jag testa.
Åsa.
Skicka en kommentar