söndag 29 januari 2017

PostNord igen.......

Som att det inte räcker med att de inte har lyckats leverera paketet så sprider deras söksida något skit i datorn, det har hänt för andra gången på en vecka.
Datorn blädddrar upp en massa söksidor, stänger av sig själv etc. och det uppträder endast när man försöker spåra försändelsen.
Tur man har Norton så nu får den ta hand om skiten en stund. 
På söksidan kunde jag läsa den 26 januari: Misslyckad leverans!
Det kan jag förstå för här har de inte varit i alla fall.
Och om så skulle vara och vi inte har varit hemma, tror de att jag sitter och vaktar vid dörren från den 11 januari  om nu PostNord skulle få för sig att leverera?
Den sista noteringen den 27 januari säger: Försändelsen har lämnat avsändarlandet.
Det tolkar jag som att paketet har gått tillbaka till avsändaren.
Så: Lamporna som skulle bli så vackra i sovrummet kan jag antagligen se mig om i månen efter. Tur att jag tog dem på faktura så jag slipper tjafs om återbetalning.

2 kommentarer:

DDT sa...

Men allvarligt? Fast, varför är jag förvånad? Jag har aldrig träffat på en enda större bud/fraktfirma som lyckats lösa det där med leveranser något vidare. Jag avskyr dem allihop. Posten/DHL/Schenker - det finns inte någon jag inte bråkat med.

reneesfotoblogg sa...

DDT: På den tiden jag hade tryckeriet så fanns det ASG och Bilspeditionen samt senare olika budfirmor och det fungerade om jag minns rätt. Nu är ju det hedenhös så jag kanske har förträngt en del. Jag minns däremot att inte ens då var förtroendet för posten det allra bästa, men nu tar dom priset!