fredag 13 januari 2017

Mångalen....

När klockan var halvtvå den gångna natten och den kvinnliga polisen Fors (Måns Kallentoft) löst ännu fler mordfall i Linköping och krampen i ena benet gjorde svinont så fann jag det för gott att kliva upp från sängvärmen.
Då var det synd om mig så då tinade jag en vetebulle, hällde upp ett stort glas mjölk, körde ner Pittbullen ut fåtöljen (min) och placerade mig i just densamma.
Slängde ett öga genom altandörren och sipåfan, var det inte det jag kunde tro, fullmånen lyste upp hela trädgården. Inte undra på att sömnen lyste med sin frånvaro!
Kollade på Facebook och goda vännen slängde upp några bilder från Jamaica och kryssningsfartyget som hon och mannen just befinner sig på.
Jaja, olika falla ödets lotter. Dom hade precis ätit en femrätters middag, lyssnat på italiens opera och här satt jag med ett glas mjölk och en bulle.
 

4 kommentarer:

Ina sa...

Man kan oxå få kramp i benen under en femrätters. Då är det inte som att
resa sig ur sängen och smyga iväg, jag älskar oxå kall mjölk och bulle.
God fortsättning. Sven

reneesfotoblogg sa...

Sven: Håller med dig, sitter hellre i bästa fåtöljen med mjölk o bulle. Varmt och ombonat med hundar som snusar och sover bedvid. Klä upp sig, äta fint bland en massa ännu finare människor och dessutom behöva lyssna på gallhojtade italienska arior nä, nä, nä....
Puss o kram och hälsa.

DDT sa...

Mjölk och bulle? Åååååh...

reneesfotoblogg sa...

DDT: Mmmmmm.....