söndag 12 maj 2013

Vardagsreflektioner

Det var ett Viktoriaplommon från början men efter att haren skalat barken så blev det ett träd med oätliga, små, stenhårda och sura frukter. Egentligen ska det tas bort men vem har hjärta när det bjuder sådan fägring.
För övrigt anser jag att den åklagare som väcker åtal mot en äldre man i Skövde för att han knuffade ner några slynglars fötter från bussätena ÄR ETT JÄVLA ÄRKENÖT!11 kommentarer:

Mian sa...

Är det månne den kvinnliga åklagaren som arbetar i Skövde och åker med samma tåg som jag gör varje morgon? I så fall ska jag kanske pass mig j...igt noga nästa gång jag säger till militärer i 50-årsåldern att de ska ta ned sina 70-litersryggsäckar som de har stående på tågsätena intill sig när det är helt fullsatt på tåget på morgonen... :-O

Mian sa...

Ljuvliga bilder!
glömde jag säga i upphetsningen...

Anonym sa...

Speciellt intressant är det med tanke på alla gånger man läser att åklagare ansett "brott kan ej styrkas" trots att varje vettig tänkande människa förstår att det är just vad som skett. Brott alltså!
Irene

ingegerdochstefan sa...

Vilken vacker blomning, klart att trädet ska stå kvar. Fotoobjekt kan man aldrig få för många av :)

reneesfotoblogg sa...

Mian: Militärer i 50-årsåldern ska veta hut och åklagare, vare sig kvinnliga eller manliga ska ägna sig åt annat betydligt viktigare och istället ge gloparna en rejäl reprimand samt ha dom att be den äldre mannen om ursäkt. Det skulle inte heller skada om föräldrarna till odågorna fick torka ren sätena i bussen. Fast när jag tänker efter så är det väl ovanstående militärer som är fäder till fröna.

reneesfotoblogg sa...

Mian: I upphetsningen glömde jag säga tack!

reneesfotoblogg sa...

Irene: Nu är vi inte på samma våglängd. Åklagaren tänker åtala den äldre mannen för att han handgripligen knuffade ner odågornas fötter från bussätena. Det tycker inte jag är brott utan mer uppfostran som dom ju saknar.

reneesfotoblogg sa...

Ingegerd: Ja, det får väl bli så länge. Ha det bra på färden!

Anneli - A'la Foto sa...

Så vackra blommor! Magiskt fina bilder! Ljuvt, skirt och romantiskt! Inte alls som åklagare som väcker åtal mot fel personer!!

Anonym sa...

Jag uttryckte mig otydligt - menar att det är skandal att en åklagare väcker åtal för en sådan sak när det finns saker som varje vettig människa anser vara ett brott men åklagare säger att "brott kan ej styrkas". Jag har noterat att det ofta händer när det är poliser som gjort något gemene man anser brottsligt!
Irene

reneesfotoblogg sa...

Irene: Nu förstår jag hur du menade och jag håller med dig på alla punkter.