tisdag 24 januari 2012

Tagen på bar gärning

Bonzo har inte fått lära sig att kliva upp i möblerna och det har han inte gjort tidigare.
Men så hände det sig att det kom en liten Mollie i huset som hade en fruktansvärd separationsångest de första månaderna.
Hon vrålade med 140 decibel så fort jag tog ett steg från henne och det hade till följd att hon fick vara med mig i fåtöljen och när det gäller frallor så är en gång en vana på direkten.
Bonzo började med att gå upp i fåtöljen på natten men såg till att han låg i sin korg när vi kom upp på morgonen.
Sedan kunde det hända att han gjorde ansatser även på dagen även om vi var närvarande men avbröt sig efter en blick på oss.
Sakta men säkert så har han erövrat fåtöljen men går han upp på dagtid så är han en aning besvärad och vill inte gärna möta min blick om jag tittar på honom.
I ärlighetens namn så kan jag ju inte neka honom eftersom det oftast är när hon, det lilla eländet breder ut sig i hans korg på tvären för övrigt den största storleken medan hennes egen, något mindre står tom bredvid.


Inte titta på matte

Om man viker sig dubbel går det bra.

Här signalerar Mollie: STÖR MIG ICKE!
 

9 kommentarer:

marina sa...

Som en gentleman. Han är superfin!
Det låter som att Vera och Mollie har mer än färgen gemensamt. Vera var nämligen också en jäkel på att vråla så fort hon inte fick vara på oss. :)

Lena sa...

Å, den blicken (Bonzos) känner jag igen. Här har vi en Izo som tycker att soffan är helt ok. Katterna får så varför inte han? Kökssoffan är numera ok för mig med, men inte de andra möblerna. Att han slumrar där råder det ingen tvekan om, spåren dvs, håren avslöjar honom. Men frågar jag, så ser han liksom förbi mig. Vaddå jag ?

Ninna sa...

Ser jag inte så syns jag inte!

reneesfotoblogg sa...

Marina: Det är tur att jag har Caesar och Lotus som referens för annars kunde man tro att alla frallor är sådana. Kolla mina inlägg inlägg i april 2010 och även 25 maj så kan du få en bild av hennes valptid.

Lena: På Bonzo kan man även se på rynkorna i pannan.

Ninna: Stämmer!

Birgitta sa...

Tänk att två sådana ¨kraftpaket¨ kan se så söta ut när dom sover, som små barn:)

nillas liv på pinnen sa...

Åååh, vilka sötnosar! Underbara bilder.

Jag har också en som vägrar titta sin matte i ögonen när han vet att han går över gränsen för det tillåtna. Sen har vi en liten skit som alltid tittar sina mattar plus husse i ögonen eftersom hon inte har vett att skämmas vad hon än hittar på.

reneesfotoblogg sa...

Nilla: Den där sista sorten känner man igen och kanske, kanske har man sig själv att skylla.

Anonym sa...

Jag blir alltid lika fascinerad av den "kungliga värdighet" som Bonzo utstrålar. Har aldrig sett något liknande. Hoppas det inte beror på att jag umgås för lite med hundar.

Annika

reneesfotoblogg sa...

Annika: Han är både och. Lika skitförnäm som han kan se ut ibland lika sjövild kan han vara dessemellan. Den lilla ser bara allmänt djävlig ut.