fredag 15 maj 2009

Vi delar....


....på ansvaret här hemma.

Allt som hör till hus och hem bestämmer jag om, inga konflikter där, min smak råder.

Hur husbonden ser ut bestämmer jag, så jag friserar både hans huvud och skägg samt köper alla hans kläder (tänk vad pengar han sparar).

Trädgården är mitt ansvar utom gräsklippning och grävning.

Husbonden bestämmer betr. djur, maskinpark, odlingar, skogen etc. etc.

Ekonomin är till stor del gemensam fast han vill inte vara med och betala på mitt nya växthus med spa och jag betalar aldrig något på hans traktorer o dyl.

Matkontot är lågt eftersom vi "producerar kött", han betalar och jag lagar maten. Fast nu för tiden måste vi köpa mjölken.

Så ni ser, husbonden har hand om de tunga posterna och jag har hand om de viktiga, inga konflikter här inte.

Jag glömde Bonzo, han har ju de viktigaste uppgifterna, nämligen att vakta hus och egendom samt vara en källa till daglig glädje.

Det sköter han med glans.


3 kommentarer:

Panter sa...

Låter som en praktisk uppdelning.

Vad är det för spa du ska ha i växthuset?

reneesfotoblogg sa...

Eluppvärmt bubbelbad. Åååh vad jag ska njuta! Kroppen kan knappt vänta. Just nu jobbar en liten grävskopa och förbereder grundarbetet.
Tänk frampå hösten när det är kallt och ruggigt och man kan sänka sin lekamen i varmt vatten och bli lite lagom knådad, dricka något gott eller äta praliner.....
mvh R

Karina sa...

Bonzo har verkligen den viktigaste uppgiften, precis som jag :) Sen undrar jag om ni har lite gått kött att sälja...min husse och matte har tagit sitt förnuft tillfånga och börjat äta kött igen :)
Kram från Daffie