söndag 6 juli 2014

BUUUU för Halmstads kommun.....

.....och buuu för inskränkta och korkade människor!
Här kan du läsa in den totala idiotin! 

PS: Glömde en sak: DJÄVLA PUCKO! DS

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Håller med dig ,vilken idioti ,bor man på landet så får man ta det som det är luktar det skit en dag är det bättre nästa dag .Och allting kommer inte ur en kran vid ett knapptryck .Nu för tiden borde vädret också vara sådant ,för människor ska kunna ha shorts när det är sommar men det finns ju andra kläder också,ibland blir man bara så trött på allt gnäll ,kram Nette

reneesfotoblogg sa...

Nette: Sunt förnuft finns inte längre, framför allt inte hos förtroendevalda tjänstemän.

Den där tjockisen sa...

En överraskande stor mängd människor är idioter. De ska bo i innerstan och klaga över att folk väsnas på nätterna när krogarna stänger eller på landet och klaga över att folk har djur som drar till sig flugor och luktar. Hela deras tillvaro förstörs om de ser ett vindkraftverk och skulle det behövas ett flyktningboeende eller ett rehabiliteringshem så passar det tyvärr inte just i närheten av deras hem. Folk borde få stryk med hoprullade tidningar!

reneesfotoblogg sa...

Tjockisen: Gärna med en batong i mitten!

Första året i Hjo sa...

Jag dömer inte efter att ha läst detta. Skulle nog vilja höra med grannarna först. Man klagar väl inte för att det är kul. Synd om bonden är det förstås ändå. Och vem vill köpa gården?