onsdag 2 januari 2013

Julklappen

Fick en Ipad i julklapp bl a.
Hade visserligen efter en vaknatt slängt ur mig att det hade varit bra att ha en att sysselsätta sig med under nattens timmar då korsorden var lösta men jag vet inte.....
Har inte packat upp den än men jag har kollat på barnbarnets och jag tycker nog att den är lite tung att ligga och hålla i sängen.
Och tänk om jag skulle nicka till, då krossar den säkert näsan på mig.
Sedan är det detta med uppkopplingen.
Om jag förstår det rätt så kan jag antingen åka snålskjuts på någon annans trådlösa uppkoppling eller så får jag skaffa mobilt bredband.
Eftersom jag inte har någon i min omedelbara närhet som är uppkopplad och har ADSL till den fasta datorn så lär det bli ganska dyrt per månad om man lägger ihop kostnaderna.
Jag har dessutom en antik mobiltelefon och när den ger upp andan så blir det väl att hotta upp sig och köpa en andriod och då kan jag ju göra exakt samma saker på den som på Ipaden.
Och då kommer nästa fråga, vilken telefon ska man ha?
Det dräller ju av avancerade teknikunder på marknaden och var och en är övertygad om att den egna är bäst.
Till vad undrar jag?
Ledsen Husbonden, tack för den fina julklappen men jag tror jag byter den.
Till vad?
Jo, en fast burk med en helskottas massa arbetsminne för den jag har är ganska full, eller varför inte en ny teve med finesser och en manual så tjock som en postilla........

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du inte tänker behålla den så packa inte upp den, det kan vara beroendeframkallande. Vi har en och har den via det trådlösa hemma och med mobiluppkoppling borta. Väldigt smidigt sätt att surfa.

Lena Börjesson (Liisanantti) sa...

PS! Mobilen har ju en liten ruta så den kan du inte heller ligga i sängen o titta i länge