måndag 9 november 2015

Leverpastej.....

.... är effektivt i fällorna!
Nu har två möss till gått hädan.
Undrar just hur många fler som är på ingående?
Känner mig understundom iakttagen när jag sitter vid datorn.
Husbonden är sänd till  skogen för att hugga enris för "experten" på teve sa att det motar bort mössen.
Tänkte proppa igen bakom kakelugnarna.
Få se om det hjälper, men det kommer ju att lukta gott i alla fall.
Fortsättning lär följa.

5 kommentarer:

Rajson sa...

Enris, hmm tål att tänkas på.
Hur gammal är skrutten din nu? Det var en jobbig period för svaga mormor månaderna innan han lärde sig att gå. Nu är det lite enklare,det gäller att springa fort nu. Han är överallt, helst så högt som möjligt!

Lotta sa...

Det verkar vara ett riktigt musår..inte kul, har tagit en massa i visthusboden (dvs mannen INTE jag, gillar inte möss) Lycka till med enriset, det är kanske värt att testa! /Lotta

reneesfotoblogg sa...

Lotta:Enris proppat in bakom kakelugnen och det ska bli intressant att se om det har effekt.Fast med tanke på alla springor som finns i ett gammalt hus. .....

Den där tjockisen sa...

Jag har hört både bu och bä om enris. Mycket nyfiken på om det fungerar. Jag har också bara möss på övervåningen trots att skåpen är fulla av mat på undervåningen. Men de verkar mera intresserade av att tugga på påslakan och kissa i sängen. Dumsnutar!

reneesfotoblogg sa...

Denna där: inget i fällorna efter ris bakom kakelugnen. Nu ska vi lägga enris på hjulen under husbilen också och hade inte huset varit så stort hade vi lagt runt husfoten med. Funkar det så är det strålande, om inte så kostade det inget.