torsdag 9 augusti 2012

Det är mycket nu.....

....bären ska tas om hand, både blåbären och krusbären, tomater ska bli till marmelad och chutney. Kusinen som jag inte träffat på femtio år och som jag hittade på Facebook har varit på besök i fyra dagar. Vi har besökt flera andra kusiner och på det mest förunderliga sätt så är det bara att fortsätta där vi slutade sist. 
Pittbullen löper och går omkring i prickiga trosor och måste passas lite extra annars blir det som igår, jag glömde ta av henne och hon "sket i böxera" två gånger. 
I söndags var vi på både dop och fyrtioårskalas och naturligt vis måste jag utmärka mig och dratta på arslet på festen så nu är jag både gul och blå, dock utan att vara på pickalurven vill jag påpeka.
Som sagt, det är mycket nu!

Det lilla dopbarnet som skötte sig exemplariskt i kyrkan


4 kommentarer:

Lena Börjesson (Liisanantti) sa...

Puh vad mycket men säkert trevligt alltihopa. Men lika skönt när lugnet lägger sig.
Lilla dopebarnet är ju för söt med bubbla i mun och tår i ögat.
ha en go helg på er.

Rajson sa...

Vilken liten goding med en liten glädje tår i ögat!
Det där med kusinträff har jag länge tänkt att ta tag i. Har 16 st så det finns att jobba med. Det skulle vara kul då vi träffades ganska mycket när vi var små. Snart är de de enda som delar barndomshistorien med en. Mina syskon är borta alldeles för unga så det skulle vara kul att träffa kusinerna!
Angående mördarsniglar. I morse halkade jag på en jättestor när jag skulle hämta posten! Äckel,päckel. Snart är det dags att göra sig av med hus och trädgård!

Anonym sa...

Vilken liten söting. Jobba nu inte ihjäl dig med allt syltande men visst känner man sig duktig när burkarna står där på rad.

reneesfotoblogg sa...

Lena: Detsamma!

Rajson: Inte ska dom där slemsäckarna få övertaget men det börjar närma sig smärtgränsen. Betr. kusinträff, vänta inte! Rätt som det är så är det en mindre.

Ingegerd: På något sätt så smakar det egengjorda bättre än det köpta.