onsdag 16 augusti 2017

Fullständig bloggtorka

Men det är väl som förjolat, det går inte att få till något inlägg alls.
Och ändå, solen skiner, fjärilarna fladdrar i hundratal på Fjärilsbuskarna (bara det!), Husbonden har ränt till skogs för att plocka kantareller och ja, livet knallar på men vad fan ska jag skriva om?
Äh, det får vara till en annan dag då!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jaaaa, här har det varit bloggtorka sedan maj, trots att det händer massor av trevliga saker men foto-och skrivinspirationen har kommit av sig! Ha en fortsatt fin sommar. /Lotta

DDT sa...

Ibland beror ju bloggtorka på brist på irritationsmoment. Kan det vara så att du inte haft kontakt med Postnord på ett tag? Det skulle ju kunna förklara saken.

reneesfotoblogg sa...

DDT: Hoppas du mår någorlunda eller ännu hellre riktigt bra!
Jodå för all del, häromsistens fick jag en avi om en försändelse som skulle hämtas i affären i centrum. Eftersom jag visste att jag inte handlat något skrymmande blev jag lite konfys. Det visade sig vara ett paket i storlek 10x10 cm och ca 3 mm tjockt och med tanke på att vi har dörr på vår brevlåda som ledigt tar försändelser fem gånger så stort så kan man ju undra.
Visst är irritationsmomenten ungefär på samma nivå som tidigare för att inte säga värre men herregud man kan ju inte hålla på och gnälla sig genom livet.
Fast det är klart:Det är inte de nöjda som lutar sig tillbaka som driver utvecklingen framåt!
PS. Ska sanningen fram så är jag helvetes irriterad på allt som sker över mitt huvud men numera blir det mest Husbonden som får klä skott för min ilska, vad ska jag annars ha honom till?

Kerstin foto sa...

Jag förstår dig helt och fullt. Har själv varit borta från bloggvärlden i drygt ett år och gör några trevande försök nu. Får se om jag kommer igång på riktigt. :)
Du lär säkert få fart på orden igen!

DDT sa...

Va? Kan man inte gnälla sig igenom livet? Jag är väl ett levande bevis på motsatsen?
Och tack! Jag mår helt ok. Lite tröttare bara.

reneesfotoblogg sa...

DDT: Visst kan man, och om du visste hur gnällig jag egentligen är, eller ejenkligen som de flesta säger. Ja, du ser jag gnäller över det mesta.