onsdag 3 augusti 2016

Mors lilla Olle...

...är det inte men farmors lilla Kalle som älskar blåbär och lätt trycker i sig en halv liter.

 

7 kommentarer:

Siwan sa...

Finns väl inget finare än barnbarn. Underbara bilder.

reneesfotoblogg sa...

Siwan: Så sant som det är sagt och när man får rå om dom nästan så mycket man vill så kan man skatta sig väldigt lycklig.

Christina Mari sa...

Så fine bilder!
Hva tar du bildene dine med & hvor redigerer du de ?
Det var et slik behagelig lys på disse.
Ha en fin lørdag.
Klem Christina

reneesfotoblogg sa...

Christina Mari: Tusen tack! För det mesta använder jag Canon Mark II och 100 mm Macro för porträtt men här har jag använt "lillakameran" Canon 550 och 18-55 IS. Ljuset är naturligt och kommer från ett stort köksfönster. Redigerar både i RAW och i PS.
Ha en fortsatt bra helg!
Renée

Anneli - A'la Foto sa...

Det är helt GALET vilket skillnad det är på Kalle och Saga trots att det bara skiljer någon vecka eller hur? Så mycket hår!! Han ser mycket äldre ut! Han är jättesöt och dessa bilder är jättefina! Och blåbär är mumsigt!! :O)

reneesfotoblogg sa...

Anneli: Så är det ofta med små barn. Plötsligt flyger utvecklingen framåt och sedan går det lite lugnare. Det som förvånar mig mest är att ha redan har kommit på att tänja på gränserna. När han kommer in så börjar han för det mesta att ranta runt och göra alla de saker han vet att han inte får alltmedan han flinar och kollar min reaktion. En riktig liten rackare är han. Sedan älskar han att titta på sig själv i min telefon där det finns några videosnuttar.

Anneli - A'la Foto sa...

Ja visst är utvecklingen olika men dessa två är varandras motsatser i utveckling och har varit så hela tiden och det fascinerar mig! Men Saga gör likadant. Testar gränser och är en riktig skitunge hon också! Det hör väl till åldern! Titta på videosnuttar på sig själv har hon inte kommit på att göra än dock! :)