måndag 1 december 2014

For your information....

...så har jag skickat ett antal brev med kopior på polisanmälan idag.
Postens adressändring t ex. för att spärra min adress så att gangsterdjävlarna inte kan vidarebefordra min post till sig själva.
Du trodde väl inte att man kan göra det utan polispapper?
Så det går inte att göra i förebyggande syfte inte!
Ingenting går egentligen att göra för att förebygga den här sortens kriminalitet.
Först när brottet är ett faktum, försök  till bedrägeri i detta fall så börjar det att rassla och observera en sak, allt arbete ligger på dig.
Den värsta oron har väl släppt men visst gnager en liten tanke ändå. Tänk om......

För övrigt så undrar jag vem i helvete det är som gör sönder adventsljusstakarna när dom är undanställda?

Oftast brukar det vara lampor som är sönder trots att dom lyste med klart sken när kontakten drogs ut på trettondagen för snart ett år sedan.
Men i år slog det rekord för TVÅ hade gett upp andan totalt.
Efter att ha bytt alla lampor tre gånger så fick dom gå till det ställe där det är mörkt hela tiden.
Idag har jag köpt två nya samt tre stjärnor på svarvad fot, riktigt snyggt ska jag säga.

2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Det där med ljusstakarna lär bero på att man inte ska flytta dom så länge lamporna är varma för då går dom sönder allt enligt dom båda elektrikerna jag har i huset.Så nu släcker vi ner och låter allt kallna och då sätter vi bort dom ,men det kan ju hända att vissa blir gamla och utslitna för dagens tål ju inte lika mycket som dom från förr .Jag förde en ljusstake till min pappa som jag köpte - 74 vi bytte bara lampor i den och den fungerar ,kram Nette

reneesfotoblogg sa...

Nette: Faktum är att jag plockar bort dom och ställer dom på rad i trappan till övervåningen för att husbonden ska förstå vinken och fortsätta arbetet......och där kan dom få står några dagar, så nog är dom kalla alltid.
Jag tycker det är skumt i alla fall, undrar jag om inte det går omkring någon gammalt prästskrälle från förr och pillar på dom. Vi bor ju i prästgården.....