tisdag 7 oktober 2014

Österplana Hed

I helgen som gick gjorde fotogruppen en resa till Lidköping med omnejd.
Hyrde in oss i stugor  på campingen från fredag till söndag.
På lördagen gjorde vi Kinnekulle och Hindens rev och på söndag gjorde vi stadsvandring i gamla stan.
Många bilder blev det och här är några från Österplana Hed.
I nästa inlägg ska jag berätta om hur Husbonden hamnade på golvet kl. sex på söndagmorgon.

6 kommentarer:

Mian sa...

Sköna bilder! Vi har inte varit på Kinnekulle en enda gång de två senaste somrarna, vet inte varför det inte har blivit av... Men nu blir jag sugen på ett nytt besök.

reneesfotoblogg sa...

Mian: Om inte annat så för att äta vaniljbullar på Cafét på Klostret, Blomberg. Råbäcks hamn är perfekt för att ställa "bobilen".

Siwan sa...

Härliga höstbilder. Själv har jag aldrig varit där men det ser ut att vara värt ett besök.

reneesfotoblogg sa...

Siwan: Det tycker jag absolut du ska försöka. Allra helst i början på juni när de vita mattorna av Ramslök breder ut sig vid Munkängarna och Guckuskon blommar i tusental vid Hjelmsäter.

Dan Hedgren sa...

Fina bilder från Österplana hed, för mig ett "måste" besök minst en gång om året, för ron och själens skull. Din ansats på kyrkan visar vilken otroligt spännande byggnad detta är. För min del känner jag mer eller mindre starka magiska krafter i dess närhet och i omgivningarna. Skiftningarna är minst sagt varierande beroende på årstid. Tycker dina bilder förmedlar något av det.

reneesfotoblogg sa...

Dan: Kinnekulle över lag har en stark dragningskraft och vi försöker att besöka flera gånger på året inte minst då vi blivit med husbil. Vid detta tillfället var vi en fotogrupp som spenderade några dagar på och runt omkring. Förra gången vi var på Österplana var det orkidetider och det är ju också en upplevelse.