onsdag 12 februari 2014

Förbannade spam!

Nu är jag nåtsåinihilvitte trött på dessa spam så får jag tag på någon av dom idioterna så gör jag mig olycklig på dom!
Eftersom skiten kommer på vissa bestämda inlägg så tänkte jag att jag skulle vara smart och ta bort just dom inläggen trots att dom var både roliga och spirituella (tycker jag alltså) men se på fan då poppar skiten upp på andra.
Det är allt från Aloe Vera, till Gojibär och en massa blaj på kinesiska och en dum en som tycker jag har för mycket text och för lite bilder och därför ska göra om bloggen.
Va! Det ska väl du skita i! Jag gör väl som jag vill med min blogg utan att du ska lägga dig i det!
Stick och brinn djävla pucko!
(Nu får jag dubblera blodtryckstabletterna och det är ditt fel, bara så du vet!)

10 kommentarer:

Sven sa...

Inga kommentarer.....
Sven

reneesfotoblogg sa...

Sven: Puss på dig och sov så gott!

Eva Linnea sa...

Hej! Ta bara bort "Anonym", inte de andra möjligheterna, så ska det ordna sig. Det var jag tyvärr också tvungen att göra.
En kärleksfull helg önskar Eva Linnea

reneesfotoblogg sa...

Eva Linnéa: Hjärtligt tack för tipset och en härlig helg till dig också!

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Så tråkigt!!!! Wordpress ger mig möjlighet att aktivera 'Akismet' som sorterar undan spam. Peppar, peppar hittills med 100% träffsäkerhet. Finns inte det på din bloggplattform??

reneesfotoblogg sa...

Carina: "Blogger" har inte samma möjlighet, man kanske skulle byta? Fast det blir väl komplicerat, har ju häckat här rätt länge nu.

Anneli - A'la Foto sa...

Det går inte att stänga av anonymitetsmöjligheten utan att stänga ute minst halva besökarlistan (och mig) och det gör mig ju ledsen! Det jag rekommenderar är att använda ordverifiering för då minskar spammet! Ha med ordverifering ett tag så tror jag det kommer lösa sig med tiden! Det är inget roligt med ordverifiering heller egentligen men så mycket bättre än att stänga av minst hälften av besökarna! Men jag förstår till fullo din frustration! Lycka till!

reneesfotoblogg sa...

Anneli: Då kör jag på det, tack!

Första året i Hjo sa...

Har klarat mig hittills. Bara besvärad av robotarna som besöker och fördärvar statistiken. Verkar dock ha lugnat ner sig. Det är bra, arg måste man få bli ibland.

reneesfotoblogg sa...

Hans: Ordverifieringen hjälper tack och lov. Liter onödigt att hetsa upp sig kanske men man är ju bara människa.