söndag 27 mars 2011

Lilla Nossan.....


....i höjd med Främmestad och Bredöl rinner så sakta och stilla i vanliga fall men när det är vårflod då blir hon vild och vacker.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bilden med stenbron ... jag föll pladask! jag föll för bilden alltså , inte i vattnet. Är nog sånt här vatten de sjunger om på Valborgsmäss ... "bäckarna små hoppa å slå".

Annika

nillas liv på pinnen sa...

Vackra bilder, jag blir nästan sjösjuk. Kan ha att göra med att jag är lite ömklig. Håller på att bli halvsjuk, tror jag. Ont i halsen, huvudvärk, illamående och matthetskänsla.Vill du veta mer?

reneesfotoblogg sa...

Annika: Där är två valv och hela brospannet är så smalt att endast en bil kan passera.
Vårvindar friska är det väl?
mvh R

Nilla: Du ska inte snacka om att vara sjuk! Säger bara en sak: Spik i foten! Har haft huvudvärk i tre dagar och lär ha i många till. Och det är inte migrän och inte har jag ätit choklad utan det är biverkning av ny medicin. Börjar någon timma efter intagande och slutar vid femtiden på eftermiddagen. Så under ca sju timmar sitter jag rätt upp och ner i en fåtölj och mår tjyvis. Hoppas att det klingar av snart.
Är jag värst eller är jag värst?
mvh R

Kristofer sa...

Hej! Av en slump hittade jag dina fina forsbilder. Jag är en forspaddlare från Sthlm, men brukar ibland vara nere västeröver. Jag undrar var den första bilden är tagen, den med de röda husen?

reneesfotoblogg sa...

Kristofer: Hej! Om du går in på Essunga Kommuns hemsida så kan du läsa om alla broar/forsar i den kommunen som går över Nossan. Bilderna är från Bredöl och Baljefors. Dom ligger nedanför Nossebro.

reneesfotoblogg sa...

PS. Har fler bilder som visar lite mer av forsen som jag kan mejla till dig om du vill. DS

Kristofer sa...

Gärna! Mejla till kristofer.eklund(a)telia.com.

Baljefors känner jag igen från andra bilder, ser ut att vara en paddlingsbar fors. Bredöl ser intressant ut, ser fram emot dina bilder!

mvh Kristofer