måndag 22 februari 2010

Humor.......

.... av den mera lågmälda sorten står Husbonden för.
- Om dom tror att dom kan köra omkring med fläskesvålar istället för ordentliga däck, så får dom fanimej hålla sig i ratten när dom kör av vägen!
Detta sagt med anledning av alla intelligensbefriade trafikanter som till varje pris ska ut på vägarna i snö och halka och som tror att lantbrukare inget annat har att göra än dra upp dom ur diket när dom halkat av vägen.

Helst ska tjänsten vara gratis också!

6 kommentarer:

bakom berget sa...

Jag vet en som extraknäckar inom bärgningsnäringen emellanåt. En dag "råkade" han köra i diket, med sin bärgningsbil. Då kom en bonde förbi och frågade..Vill du ha hjälp? Javisst, det ville han ju! Men...han ville inte betala den 5-hundring som bonden ville ha för besväret. Svor och gapa om att det var ett jävla sätt att ta betalt..
Tror ni att bonden blir bärgad GRATIS, den dan han har kört i diket och ringer en bärgare? Jag tycker att han (bonden) gjorde rätt, som tog betalt. Lika för lika! Ha en bra dag! Åsa.

reneesfotoblogg sa...

Bättre upp! En kollega möttes av samma attityd men han var inte sämre än att han knuffade tillbaka bilen i diket och åkte därifrån! Rätt medicin!
mvh R

Karins fotoblogg sa...

Jamen så är det ju, gratis är gott ;)
Nä, rätt otroligt egentligen!
Och man undrar ju faktiskt hur folk är funtade med tanke på inlägget innan som jag just läst...

Ha det!

reneesfotoblogg sa...

Karin: Vi bor ju på den norra delen av jordklotet ganska nära Nordpolen. Det är faktiskt så enkelt som att bara gilla läget.
Tänk vilket fantastiskt vinterlov ungarna har i år.

Karins fotoblogg sa...

Ja, det är rätt otroligt faktiskt! Jag tänker också att detta är normalt, ett sunt tecken på att det är snö, när det faktiskt ska vara snö. Tyvärr så kvarstår väl ändå klimathotet. Men det är skönt att kunna låtsas att saker och ting är som det ska.

Och om man(jag) ska gnälla över något så är det nog bristen på sol och blå himmel som jag suktar mest efter.

Fast jag börjar ju längta efter att få föreviga vitsippor och blåsippor förstås :)

reneesfotoblogg sa...

Vi har den mest blåa himmeln och sol idag. Var nyss ute och rakade ner snön från växthustaket och banne mig var det inte dagsmeja på solsidan. Talgoxen hade definitivt vårkänslor för han gastade i körsbärsträdet.
Haleluja, vi går mot vår.
mvh R