tisdag 1 december 2009

Det ska börjas i tidSå här ser jag ut med makeup Karin, kanske lite i överkant
men allt klär en skönhet. Hur jag ser ut utan vill du inte se,
jag lovar.
mvh R

5 kommentarer:

Lisette sa...

Vaddå överkant! Det finns väl inget tråkigare än "lagom" ????? Jag tycker som jag sa på annat ställe att du verkar ha lagt en god grund ;)
Nu har jag efter ditt råd snurrat runt och läst en massa om den änglalika Tyra Frank och Lottes äldreboende.Det är nästan så jag längtar efter att bli gammal "på riktigt". Hihi;))))

Karins fotoblogg sa...

He he! Ja, allt klär en skönhet! Tack för att du stillade min nyfikenhet :)

ps du är söt på bilden! ds

reneesfotoblogg sa...

Lisette: Håll med om att Sverige skulle behöva många Tyra Frank och att ansvariga myndighetspersoner skulle behöva göra studieresor till Lottes.

Karin: Min svärmor sa alltid: Skönhet förgår, men fulhet består.
Så rätt hon hade.
Trots att jag lägger ungefär samma makeup så är jag inte det minsta söt längre ;)

mvh R

Lisette sa...

Nej visst är det konstigt! Inte jag heller. Jag minns en gång när min mamma hade varit på fest kvällen innan och var (tror jag) rejält bakis. Hon tittade sig i spegeln, suckade och sade: "Jag tror att jag ska försöka med ett halsband" ;))
Jag ska kolla igenom mitt halsbandsförråd ;)
Mamma sa också vid något tillfälle: Jag kan fortfarande vara nästan lika snygg som förut (!) . Men det tar längre och längre tid och det kostar mer och mer pengar.
Jag hade en ganska mysig mamma!

reneesfotoblogg sa...

Undrar just om inte Husbonden är släkt med din mamma för den kommentaren gör han allt som oftast. Han har en annan patentmedicin för mina rynkor (väldigt små och få vill jag påpeka). Han tycker att jag ska knyta en truls i nacken och dra åt.
Håhå, jaja, kärlekens vägar äro outgrundliga.
mvh R