söndag 28 juni 2009

Klart!

Dryga 18 kvadratmeters växthus/uterum med spabad i
ena ändan och relax i andra.

Lagom sprutt.


Hela havet stormar.

Behöver jag säga att vi njuter ofantligt.
Costa del sol och costa vad tusan så dyrt, släng er i väggen,
den här "playan" ligger tre meter från min altan, mitt i rabarberna.
Nu ska jag gå ut och sänka min skröpliga lekamen i det
tempererade vattnet för femtioelfte gången idag.
Tjänare!

9 kommentarer:

petra sa...

O la la vilken playa!!!
Du jag hade skrivit helt fel på min blogg därför tog jag bort dina hjälpsamma svar för att liksom inte förbrylla folk när jag ändrat i texten, det är elvis kusin som fått barn, blir det kusinarn då kanske??

reneesfotoblogg sa...

Precis, kusinbarn och inget annat;)
mvh R

Karins fotoblogg sa...

Nice!

Karins fotoblogg sa...

Hahaha:) Här kommer ett långt inlägg tillbaka! :)Men det är annars bara trevligt att läsa långa inlägg tycker jag och foto är ju ett ämne som är trevligt att dryfta(hmm... heter det så?), eller hur?!

Vi kanske ska starta en klubb för inbördes beundran? ;) Skämt och sido, det är kul att inspireras av andra(nödvändigt för att utvecklas som fotograf) och att sen kunna inspirera själv, ja det är bara roligt!
Jag har också undrar över skillnaden rent färgmässigt mellan märkena. Jag hade själv Canon innan och var lite nervös över att det skulle skilja mycket. Men jag kan faktiskt inte säga om skillnaden är så stor. Mycket hänger nog på inställning av vitbalans och efterbehandling skulle jag tro.

Så det är kl 04.00 som man ska ge sig ut... Uj, uj... skulle dock vara kul att testa det någon gång!

PS... ja nog kan jag lite kanske:) Fråga om du undrar över något. Ibland(så som med flickan m rött hår) så gör jag en kopia på bakgrunden och sätter "blandnings läget" på soft light/mjukt ljus. Man får ibland dra ner på opaciteten för att effekten blir för stark och sen får man oftast öka på ljuset(ex med nivåer/levels) för att kontrasten ökar på rejält och mörkar ner bilden. Sen drar jag på kanske med färgmättnad på tex rött om man vill förstärka den. Tja, ungefär så går det till ;) Som sagt... fråga gärna om du undrar över något.

Någon fena är jag inte på HTML kan jag säga, utan jag har helt enkelt fått en beskrivning på hur man får stora bilder av en annan bloggerska. Jag skickar gärna den beskrivningen vidare till dig.

Ha det gott!

Karina sa...

Underbart ser det ut, Daffie oh jag kommer på studs ;)

Lena sa...

Mitt bland rabarberna ... det låter alldeles rätt. Jag tror att ett grattis är på sin plats:)

pia sa...

Gosh! Vilken snajsig pöööl!!! :)

reneesfotoblogg sa...

Karina: Barnbarnet och en kompis fick bada premiären. En hund satt på golvet. En hund tyckte att barnen hade väldigt roligt och ville vara med. Tog ett galtasprång från sittande och landade rakt i spat och blev lika överraskade som hemma hos dig. Det slutade med en våt hund, en mycket våt matte och väldigt lite vatten i spat, det var inte lika lätt att komma ur som att hoppa i kan man säga, om man är hund alltså.
Så tvåbenta damer är välkomna i spat, dito herrar, ja ibland, hundar, nix.

Lena: Tack!

Pia: Du har ju ett eget nedanför huset fast myyyycket större.
mvh R

Karina sa...

Åhhh, han gjorde en Daffie. Hon gjorde likadant för några år sedan när vi hade en pool.