tisdag 9 september 2014

Vildsvinsfilé......

....med gräddstuvad sopp (Karl Johan), potäter, vinbärsgelé och gurka till middag! Need I say more? Undrar vad den middagen skulle kostat på krogen?
Fast det var inte det jag skulle tala om utan sanering.
Flugskitssanering!
Det är dags nu!
Efter den varma sommaren med allt på vid gavel så har mitt vita kök fått ett icke önskvärt prickmönster.
Och då har det ändå inte varit särskilt mycket flugor eftersom vi ju inte har några nöt utanför numera.
Men jag har bestämt mig, jag ska inte förta mig utan torka en dörr om dagen.
Då bör det vara klart till jul om jag räknar in alla vita möbler också. 

8 kommentarer:

Unknown sa...

jeeevlar vad gott det lät...och dyrt på krogen ;-) säkert mycket godare hemma...

De prickarna ogillas..mycket!
Kram

reneesfotoblogg sa...

Carina: Det är väl den enda gång man kan gilla vildsvin, på tallriken! För övrigt är dom en djävla ohyra!

DDT sa...

ååååh gele och gurka. Och kött! Fantastiskt gott låter det. Själv har jag lite rådjursfilé i frysen. Och vinbär att göra gelé av. Dags att laga finmiddag snart tror jag minsann.

reneesfotoblogg sa...

Denna där: Glöm inte grädden!

Unknown sa...

Ohyra är nästan ett alldeles för milt ord....själv är jag skiträdd för dem om de just inte ligger på talriken eller hänger på ett spett ovanför en glödbädd ;-) ;-)

reneesfotoblogg sa...

Carina: Opålitliga, marodörer är vad dom är!

DDT sa...

Glömma grädden? Tror du på allvar att jag skulle kunna glömma grädden? Jag är väl inte en fullständig barbar? Ett liv utan gräddsås är inget liv.

reneesfotoblogg sa...

Denna där: Så rörande eniga vi ändå är! Tänk om politikerna kunde ta lärdom! "Grädde åt alla, ropen skalla", eller hur det nu är, vet inte så noga för jag har aldrig tågat.