söndag 24 augusti 2014

Ale Kommun.....

.....skulle jag egentligen göra ett inlägg om!
Skulle vilja säga: Vad var det jag sa!.
Här gjorde jag ett inlägg om vår illa skötta kommun och så rätt jag fick!
Nu har vi två vårdcentraler som står tomma och en ny som är så in till döden trist, trång och illa planerad (vån.2 t ex) så man blir mörkrädd. Dessutom med ett kösystem och nummerlappar som gör att en del äldre inte förstår hur det fungerar.
Folktandvården är inhyst på samma våning och med samma reception. I deras väl tilltagna väntrum har jag aldrig sett mer än två-tre personer medan besökare till vårdcentralen sitter på varandra. Dom som sitter på rätt sida kan se teven på väggen medan dom som sitter på andra sidan får hålla till godo med att titta på sina medpatienter. Jättekul! Att man dessutom har möblerat med två runda sittmöbler mitt i, så låga att äldre personer som har svårt att komma upp hellre väljer att stå säger väl en del.
Färgerna i inredningen ska vi inte tala om!
Men jag tror jag skiter i det och lägger in några bilder på det som hör till det vackraste här i världen.

 12 kommentarer:

Siwan sa...

Hej där! På den där vårdcentralen du nämner har jag också varit med min mamma. Vi båda har samma uppfattning om den som dej. Hur du kan få så vackra bilder på dina blommor kan jag däremot inte förstå.
Ha en bra dag.

Fräulein Smilla sa...

Wunderschön!
LG Smilla

reneesfotoblogg sa...

Siwan: Jösses, vi är väl inte släkt? Det tror jag väl inte men betr. vårdcentralen så blir jag deprimerad av att behöva besöka den.

reneesfotoblogg sa...

Smilla: Vielen Dank!

Karen @ Pieces of Contentment sa...

Magnificent photos!

reneesfotoblogg sa...

Karen: Thanks a lot!

Karin på FOX sa...

Sagostämning!

Caelum Corner sa...

Loooove roses!

Ingegerd sa...

Ja du, det där väntrummet har jag provat några gånger i sommar. Sedan är det ju det här med nummerdisplayen som man i värsta fall har bakom ryggen. Tänk vad alla baciller måste trivas i trängseln.Att sedan att läkarna skriver intyg som går ut på söndagar så man måste trängas med alla andra på måndagar om man inte blivit frisk gör ju inte saken bättre. Till sist en riktigt otrevlig doktor så är dagen räddad.

reneesfotoblogg sa...

Ingegerd: Sist frågde jag en av sköterskorna om hon trivdes med den nya arbetsplatsen. Det gjorde hon inte!

Mian sa...

En del tänker med rôven, det är då nåt som är säkert...

reneesfotoblogg sa...

Mian: Är det utmärkande för en del politiker tror du?