tisdag 2 augusti 2011

Om man stoppar in kameran i buskaget och Fototriss

Tre bilder som hänger ihop utan tvekan och kan tolkas på olika sätt.
Fritt fram alltså.
Här kan man se fler bilder.3 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Den här bokehn är grym! Åh så snyggt!

Nu är semesters slut och jag är åter tillbaks i verkligeheten som innebär jobb... :( Men något som är bra med vanlig vardag är att man lättare kan uppdatera sig på vad sina bloggkompisar har för sig ;) Jag har kikat tillbaka här på dina fantastiska bilder och kan inte låta bli att le när jag känner igen den stilige lokföraren :) Han har jag nämligen skådat på ett ånglok här i Uppsala. Lennakatten heter tåget och är mkt populärt hos dom yngre killarna i familjen ;)

Ha det!

reneesfotoblogg sa...

Karin: Välkommen tillbaka! Vad lustigt men man kan ju knappast ta fel på den lokföraren. Undrar om han själv väljer att åka runt och köra ånglok eller om han är så eftertraktad för sin kunskap så han kan välja och vraka.
Har du någon gång vägarna förbi Anten-Gräfsnäs så lovar jag att dina killar skulle sväva på moln för här får barnen vända det stora loket med egen handkraft. Det går till så att man kopplar ifrån loket, kör med yttersta precision fram det på en rund platta (här krävs det en duktig förare), där det sticker ut en lång stång på var sida. En radda ungar hugger tag i stången och kan med lätthet vända hela det stora loket och jag lovar, dom är saliga!

Karins fotoblogg sa...

Absolut, har vi vägarna förbi så! Killarna skulle som sagt bli saliga!