fredag 1 april 2011

Tele 2......

....kan slänga sig i väggen!
Hårt och med huvudet först!
För ett tag sedan förnyade jag abonnemanget för ADSL.
Det krävde ett nytt modem och det skulle vara gratis.
Lika förbannat hade dom debiterat det tillsammans med teleräkningen.
Alltså ringer jag upp och ber dom lyssna på det inspelade bandet och mycket riktigt, det skulle vara gratis.
Jag tyckte att det var enklast att dra av summan på fakturan men se det gick inte utan dom skulle skicka en kreditfaktura.
Den kom och jag gjorde som jag alltid har gjort nämligen "clearade" mot det som jag var skyldig.
Det gick åt två fakturor men det gick inte jämnt ut utan jag betalade mellanskillnaden.
Redan där skiter det sig för då har Tele 2 fått in pengar som dom inte har ett underlag för.
Sedan har dom inte fått in pengar för de två som dom har underlag för.
Hänger ni med?
Nu kommer det betalningspåminnelser!
När det andra påminnelsen kommer så blir jag förbannad och ringer upp och förklarar hur det hänger ihop och får till svar att ska jag "cleara" så måste jag ringa upp och få deras tillåtelse.
Observera, det var dom som var skyldig mig pengar!
Nu har dom dessutom mage att debitera femtio kronor i påminnelseavgift!
JÄVLA PUCKO!
Det är tur klockan är efter stängningsdags så jag får vänta tills på måndag med att ringa och gorma för då har förhoppningsvis ursinnet runnit till röven och jag kan vara någorlunda hövlig.
Men den här gången ska dom få reda ut begreppen för jag tänker inte sätta mig och gräva i bokföringshögen för att redogöra för något som dom åsamkat.
Tror jag får knapra i mig en extra blodtryckstablett för jag blir VANSINNIG på dessa jävla telebolag!
Känner för att slå på någon, undrar var Husbonden håller hus?

11 kommentarer:

Christina sa...

Ha ha ha ;-D

Här är det Telia som jag har lust att mörda.

nillas liv på pinnen sa...

Ha ha, stackars husbonn.
Förstår din ilska, sånt där gör mig också VANSINNIG. När de dessutom, som grädde på moset, har mage att göra sig oåtkomliga på telefon med menyer och skit, så man inte får prata med den/de man behöver prata med då...gaaaaaaaaaaaaaaah!

bakom berget sa...

Tele 2 är detsamma som problem. Efter att ha hört så många som råkat i trubbel efter att ha haft med dom att göra, lägger jag på luren direkt när dom presenterar sig. Låt gubben vara ifred. Han kan ju inte rå för det stackarn!
Gå ut och sparka på en sten eller nåt istället. I vilket fall som helst.....Ha en bra helg! Åsa.

reneesfotoblogg sa...

Husbonden klarade sig, meddelas härmed, för den som till äventyrs skulle vara orolig för honom.
Men på måndag skulle jag rekommendera alla som jobbar på Tele 2 att ha på sig störtkruka och skottsäker väst FÖR NU ÄR JAG FÖRBANNAD!

Anita sa...

Haha...

Avbryt abbonemanget med Tele2 genast! De är helt värdelösa.
Telia är inte så mycket bättre, men jag tror Tele2 är värre..

Lycka till Reneé! ;)

Och du - låt bli gubben! ;)

Anonym sa...

För ett antal år sedan ringde en försäljare till oss och sonen svarade. Säljaren kollade inte vem han pratade med utan babblade på och erbjöd ett ADSL abonnemang (heter det så?) varpå sonen(som inte var "köpmyndig") sa att det kan jag inte ta ställning till men skicka lite information. Några dagar senare anländer avtal å hela härligheten. Då lyfte herrn i huset luren å röt till mot Telia som det var den gången å allt löstes snabbt å utan blodstörtning. Men andra ärenden har varit betydligt segare.

Man kan undra vilka urvalskriterier de har när de anställer försäljare. Igår träffade vi på en stolle på Bomässan i Vbg. Vi ställde frågan vad priset på ett baspaket och eventuell månadskostnad på deras hemlarm var, varpå han säger "så bra att ni ställer den frågan. Ni känner till SOS Alarm , ni vet nr 112 eller?" Självklart sa vi och undrade om vi såg ut som 3-åringar. "Så bra" sa han "ni är tydligen välinformerade". "Då vet ni kanske också att de skickar polis, ambulans och bla bla bla". Där någonstans slutade vi lyssna. Vi tittade på varandra och på hans självgoda ansikte som rabblade utantilläxan, sen vände vi på klacken å gick därifrån. Man tar sig för pannan.

Ha det gôtt å tänk på blodtrycket i morgon. Husbonden är jag inte orolig för :)

Annika

Karins fotoblogg sa...

hehehe :) I know the feeling. Fast med Telia...

Tack förresten för din kommentar ang mina porträtt :)

Lisette sa...

;)))) Du Rennée, din gubbe borde kanske göra som man gjorde förr när man var på grävlingsjakt. För att inte riskera skador på benen lär man ha stoppat knäckebröd i stövlarna. Gott råd till honom och du, tänk på att hålla knäckebrödsförrådet uppdaterat!

reneesfotoblogg sa...

Lisette: Husbonden säger att det ska vara kol av den anledningen att om grävlingen bet i benet så skulle den släppa när det krasade för då skulle den tro att den var inne i benpipan.
Herregud sicka paschaser.
För övrigt så går knäckebrödet åt till Husbonden för han kan inte äta middag utan det. Får han inte det så har han inte ätit påstår han.

MonasUniversum sa...

Tele2. Är jag förvånad..?!

reneesfotoblogg sa...

Mona: Finns det inga andra än Telia och Tele 2? Som är bättre alltså! Men det kan väl inte var så svårt att överträffa dom så satans dåliga som dom är.
mvh R